TV Molenschot

komende activiteiten

do apr 24 @09:00 - 03:00PM
KNLTB voorjaarscompetitie 2014
do apr 24 @09:00 - 03:00PM
KNLTB voorjaarscompetitie 2014
do apr 24 @18:00 - 11:00PM
KNLTB voorjaarscompetitie 2014
vr apr 25 @18:00 - 11:00PM
KNLTB voorjaarscompetitie 2014
wo apr 30 @19:00 - 11:00PM
Tossavond
wo mei 07 @19:00 - 11:00PM
Tossavond
do mei 08 @18:00 - 11:00PM
KNLTB voorjaarscompetitie 2014
vr mei 09 @18:00 - 11:00PM
KNLTB voorjaarscompetitie 2014
za mei 10 @12:00 - 08:00PM
KNLTB voorjaarscompetitie 2014
zo mei 11 @09:30 - 01:00PM
Jeugdtoss

Sponsoors

Hier komt straks alle sponsoors met logo

Openingstoernooi en opening van de nieuwe baDick tennisnen t.v. Molenschot

Zondag 30 maart was het dan zover, het openingstoernooi van het seizoen 2014-2015 op onze nieuwe banen. Er was massaal gehoor gegeven aan de oproep om deel te nemen maar liefst 50 deelnemers oud en jong waren om 10.00 uur `s morgens aanwezig. Het was een hele puzzel om iedereen een aantal keer te laten tennissen maar de wedstrijdcommissie had een goed schema in elkaar gedraaid zodat iedereen 3x20 minuten kon tennissen. Via loting werd je elke wedstrijd aan iemand anders gekoppeld en moest je elke keer tegen andere tegenstanders. Jong en oud door elkaar. Er werden een aantal leuke wedstrijden gespeeld waarbij de gezelligheid voorop stond.

Rond de middag stond er een lunch klaar voor de deelnemers. Nadat alle wedstrijden gespeeld waren werden de banen rond 17.00 uur door de voorzitter officieel geopend. Dit gebeurde door het oplaten van ballonnen door de jeugdleden met daaraan de kaartjes met de namen van de jeugdleden erop. Hier zit nog een klein prijsje aan vast namelijk het kaartje dat wordt teruggestuurd wat de grootste afstand heeft afgelegd wint een uur privé les van onze tennisleraar Sander. Na het officiële gedeelte werd het buffet geopend waarvan zeer goed gegeten werd. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd openingstoernooi waar natuurlijk het prachtige weer ook zeker aan meegewerkt heeft.

De wedstrijdcommissie

UITNODIGING OPENINGSTOERNOOI ZONDAG 30 MAART 2014

Graag nodigen wij jullie uit voor het “eerste” openingstoernooi op onze schitterende nieuwe banen. Met dit toernooi luiden we zoals gewoonlijk op een gezellige ongedwongen manier het nieuwe seizoen in.

Daarnaast heeft het toernooi dit jaar nog een extra feestelijke tintje omdat ook de nieuwe banen gedurende deze dag officieel geopend zullen worden.

Evenals vorig jaar is het ook dit keer weer een dag voor jong en oud waar vooral het plezier voorop zal staan. De wedstrijdschema’s zullen op de dag zelf pas worden gemaakt.

Voor een heerlijke lunch (soep&broodjes) wordt gezorgd en we zullen de dag eindigen met een hapjesbuffet voor bij de borrel. Het inschrijfgeld (incl. deelname, lunch en hapjes buffet) bedraagt €5,-.

Partners en/of leden die wel aanwezig willen zijn maar niet mee tennissen kunnen voor ditzelfde bedrag ook gebruik maken van de lunch en het buffet. Schrijf je snel in en ben erbij!!

Iedereen wordt om 10.00uur verwacht zodat we om 10.30uur kunnen

starten

We hopen op een grote opkomst en stralend voorjaarsweer zodat we er met elkaar een sportieve maar vooral ook gezellige dag van kunnen maken.

Voor inschrijvingen en/of vragen kun je gebruik maken van het volgende email adres: wedstrijdcommissie@live.nl

 

Met een sportieve groet,

de Wedstrijdcommissie

AANLEG NIEUWE BANEN

De aanleg van onze nieuwe banen is inmiddels in volle gang. Na verwachting worden de werkzaamheden deze week afgerond. Tijdens de ledenvergadering van a.s. donderdag(6 september 2014) zullen wij onze leden hierover verder bijpraten en hopelijk kunnen we dan ook meedelen vanaf wanneer de banen bespeeld kunnen worden.

Laatste nieuws rondom de nieuwe banen
Beste leden,
Vorige week is er hard gewerkt aan de nieuwe banen met als resultaat dat ze klaar zijn! Voorlopig zijn de oude netten terug gehangen, welke binnenkort vervangen zullen worden door nieuwe. Dit betekent dus dat er weer getennist kan worden!! Om de banen zo goed mogelijk te krijgen is het belangrijk dat ze zoveel mogelijk bespeeld worden. Hiervoor doen we dus een beroep op jullie.
Nadat er getennist is, moeten de banen, net als bij de gravelbanen, gesleept worden. Hiervoor worden voor;opig de oude sleepnetten (die iets zijn aangepast) gebruikt, maar ook hiervoor zullen vervangende netten komen. De banen zijn dus vanaf woensdag 5 februari weer geopend. Donderdagavond 6 februari zijn de banen vanaf 19.30 uur (tijdens de Algemene Ledevergadering) gesloten. Uiteraard is dat wel een mooie gelegenheid om de banen te komen bekijken.
Wij wensen jullie veel speelplezier!
 
Met vriendelijke groet, Bestuur TV Molenschot.

VERENIGING MET KARAKTER

 

Hier komt de oude info van de website te staan ( alles volgt)